Toggle Nav

Systeemplafond platen

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Armstrong sahara board 120x60cm
  Armstrong sahara board 120x60cm
  € 10,36
  Levertijd: 2 werkdagen
 2. Vinyl tegel glad 120x60cm
  Vinyl tegel glad 120x60cm
  € 11,29
  Levertijd: 2 werkdagen

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Systeemplafond platen

Heeft u plafondplaten nodig voor een systeemplafond? Met deze platen werkt u een plafond meteen netjes af. De platen zijn uit voorraad leverbaar in afmeting 120x60cm.

Voordelen

 • Plafond netjes afgewerkt.
 • Geluidsisolerend (geluid absorberend)

Soorten plafondplaten

Waar zijn gips plafondplaten van gemaakt? Er zijn twee soorten: hardmineraal en zachtmineraal. Hardminerale plafondpanelen zijn gemaakt van een combinatie van de enkele van de grondstoffen minerale wol, klei of glas, perliet, cellulose en stijfsel. Deze zijn vermengd en ondergaan een warmtebehandeling, waarna de platen de afwerking ondergaan. Het resultaat is een plaat die zorgt voor een aanzienlijke geluidsabsorptie en een uitzonderlijk overlangsgeluidisolatie. De hardminerale platen hebben een grotere dichtheid dan de zachtminerale plafondpanelen. 

Zachtminerale plafondpanelen zijn gemaakt van minerale vezels en worden geproduceerd uit onbrandbare steenwol of glaswol. De belangrijkste kenmerken:

 • Zeer goede akoestische eigenschappen
 • Vochtbestendig
 • Brandwerend

Zachtminerale plafondplaten zijn leverbaar in vele verschillende oppervlaktestructuren, kleuren en randafwerkingen. Toe te passen in de utiliteitsbouw, bij het onderwijs, winkels, in de gezondheidszorg en in situaties waar het wenselijk is het geluid zo veel mogelijk te reduceren, zoals in grote ruimtes. Speciale uitvoeringen zijn op aanvraag beschikbaar voor sporthallen en voor industriële omgevingen. Wij kunnen plafondplaten van Rockfon leveren. andere merken zijn DANO gipsvinyl plafondplaten in linnen wit (voor natte cellen).

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie